Bulvár

„Megesik, hogy érdes kritikát fogalmaz meg” – Tomán Szabina nagylánya így kezeli édesanyja népszerűségét

rtl.hurtl.hu

2023. április 13. 11:40

Ismert szülő gyerekének lenni teher vagy inkább előny? A Cápák között üzletasszonya elmesélte, lányai hogyan állnak ehhez a kérdéshez.

Tomán Szabinát már mindenki láthatta, milyen határozottan lép fel, ha üzletről van szó, azonban nem ez az egyetlen oldala, hiszen anyukaként is nap mint nap helyt kell állnia. Felmerül a kérdés, vajon a magánéletében, édesanyaként is olyan, mint az üzleti életben vagy ilyenkor ledobja a magassarkúját és fakanalat ragad?

A Cápa a Story magazinnak adott interjújában elárulta, hogy igazi háziasszonnyá alakul, ha a családjáról és a lányairól van szó:

A délután a családomé, a gyerekeimé. Figyelek rá, hogy a családi idő tényleg családi idő legyen. Ilyenkor tényleg csak a halaszthatatlan dolgok szólhatnak közbe.

Ismert emberként ráadásul arra is kiemelten figyel, hogy lányai hogyan kezelik a népszerűségét. Sokszor ki is kéri ezzel kapcsolatban a véleményüket, kifejezetten nagyobbik lányáét, Amiráét:

Megesik, hogy érdes kritikát fogalmaz meg, de sokszor érzem azt is, hogy azért van benne büszkeség is, amiért én vagyok az anyukája. De sosem kérkedik ezzel. 

„A közösségi oldalakon is titkos néven van fent. Figyel rá, hogy az ő saját identitása megmaradjon, és ezért én is büszke vagyok rá.”

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#tomán szabina#üzletasszony#édesanya#híresség#gyereknevelés

Címlapról ajánljuk