Bulvár

Rácz Jenőék családjában a kislányuk a főnök

rtl.hurtl.hu

2023. április 13. 10:44

A napokban lesz egyéves Kamilla, Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri kislánya. A büszke anyuka a gyerekvállalás nehézségeiről és új bébiszitterükről is mesélt.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri kislánya egy igazi cukiságbomba: nemrég arról osztottak meg egy képet, ahogy Kamilla és anyukája együtt játszanak egy szappanbuborékfújóval. És ahogy csak nő, egyre több ilyen felhőtlen pillanatuk lesz – legalábbis ezt mondta Dóri a Story Magazinnak.

Az anyuka elmesélte, hogy egy 0-24 órás szórakoztatóközpontnak tartja magát és hogy van, amikor már kora délután azt érzi, hogy nem fogja bírni elalvásig.

Ilyen szintű fáradtságot ezelőtt még sosem tapasztaltam, mégis minden nap meglepem magam, hogy anyaként mennyit bírunk

–mesélte. Hozzátette, hogy jelenleg abban az időszakban vannak, amikor két másodpercre sem veheti le a szemét a kislányról. Szerinte ahogy cseperednek, annál kevesebb figyelmet igényelnek a gyerekek. Bár nincs könnyű dolga így sem: Kamilla nem egy nagy alvó, ez ellen pedig semmit sem tud tenni az anyuka. Bevallása szerint egyetlen megoldás van a nyugodt alváshoz, ha férje, Jenő is a közelben van.

Bezzeg, ha az apja is ott van, mintha kicserélnék! Például egy többórás autóutat is simán végigalszik, ha hármasban vagyunk. Ha meg csak én viszem, fél órán belül kitör a hiszti

– mondta Dóri.

#Bulvár#rácz jenő#gyuricza dóri#kamilla#kislány#gyerek

Címlapról ajánljuk