Bulvár

Pedro Pascal a mai napig beszél elhunyt édesanyjához

rtl.hurtl.hu

2023. április 13. 15:53

A Last of Us sztárja fájdalmas terhet cipel lassan 23 éve, hiszen 2000 februárjában elvesztette édesanyját. Az imádott Verónica azonban hiába oltotta ki saját életét, fia néha a mai napig hozzáfordul, ha zaklatott.

Ez a világ Pedro Pascal világa, mi csak benne élünk – ez akár az elmúlt hónapok mantrája is lehetne, hiszen a Last of Us elstartolása óta szinte mindenki egy emberként szeretett bele a színészbe. A hirtelen jött siker és a rajongók imádata azonban egyáltalán nem zavarja a sztárt, hiszen minden egyes találkozást megbecsül. Pedro ugyanis annyira empatikus, hogy nem tudja elviselni, hogy bárki is rosszul érezze magát a közelében:

Nagyon védelmező vagyok, legyen szó bárkiről

mesélte az Esquire magazin riporterének.

Ez a fajta érzelmesség azonban nemcsak a rajongók iránti elkötelezettségében nyilvánul meg. Miután 2000 februárjában édesanyja öngyilkos lett, fiatalabb testvéreiért is mindent megtett, hogy átsegíthesse őket ezen a borzalmas időszakon.

Nem voltam naiv, jól tudtam, hogy a nővéremmel nem tölthetjük be azt az űrt, amit az édesanyánk hagyott maga után. Én mindig csak annyit szerettem volna, hogy tudják, ott vagyok nekik.

Miközben próbált testvérei támasza lenni – és édesanyja, Verónica emlékére felvette annak lánykori nevét, a Pascalt –, ő a mai napig nagyon elérzékenyül, ha elvesztett édesanyjára gondol. A sors kihívása volt számára ráadásul, hogy éppen február 4-én – Verónica halálának évfordulóján – kellett a Saturday Nigh Live című műsorban bizonyítania. A nagy estét megelőző próbafolyamatok során folyamatosan szorongott:

Annyira féltem azon a héten, hogy beszéltem hozzá.

Rettegett, hogy élő adásban fog lebőgni az egész világ előtt, és ezt a félelmét egyetlen ember tudta eloszlatni, az édesanyja:

Beszéltem vele és megnyugodtam. Rájöttem, hogy mennyire jó lenne többször is beszélni hozzá.

Az Esquire riportere azonnal megkérdezte, hogy mégis miket mondott elhunyt édesanyjának.

Szeretlek. Hiányzol. Köszönöm. Félek. Szeretném, ha segítenél elérni, hogy higgyek magamban, mert tudom, hogy így érzel.

Pedro ezek után mély levegőt vett és csak azt tette hozzá:

Ennyi épp elég.



Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

#Bulvár#Pedro Pascal#last of us#édesanya#gyász

Címlapról ajánljuk