Bulvár

„Belefáradtam abba, hogy hakniról haknira járok” – Jolly külföldön tervez új életet húsz évvel fiatalabb szerelmével

rtl.hurtl.hu

2023. április 6. 12:42

Horvátország, Spanyolország és Amerika is szóba jön, de a zenélést nem hagyná abba.

Jolly és párja, Szuperák Barbara 4 éve vannak együtt, és úgy érzik, hogy őket egymásnak teremtették. Bár sokan megszólják őket a köztük lévő 20 év korkülönbség miatt, Barbi szerint Jolly megfiatalodott mellette, és már a családalapításon gondolkodnak – írja a Story.

Be kell valljam, nagy valószínűséggel épp miattam nem léptünk még előre, azaz miattam nem történt meg a lánykérés sem. Ugyanis feladtam szegény páromnak a leckét… Az eljegyzésnek és persze az esküvőnek is álomszerűnek kell lennie!

– mesélte Barbi. Egyszerű vidéki lánynak vallja magát, és ragaszkodik ahhoz, hogy először házasodjanak össze, és csak utána jöhet a gyerekvállalás.

A közös életet azonban nem feltétlenül Magyarországon képzelik el:

Tisztában vagyunk vele, hogy súlyos és sok szempontból fájó döntés lenne külföldre költözni. Elsősorban természetesen a családjaink miatt, akiket nehezen hagynánk itt, ez nem kérdés. Mindenesetre egyre többet rágódom ezen a kérdésen, mint ahogy Barbi is. És őszinte leszek, most úgy érzem, hogy előbb vagy utóbb meg fogjuk lépni

– mondta Jolly a Storynak. Spanyolország, Horvátország és Amerika is szerepel a lehetséges opciók között, azonban még nem döntöttek.

Jolly elárulta, hogy a zenélést sosem hagyná abba, de változtatna a mostani munkatempóján:

Nem szeretném cserben hagyni a közönségem, de belefáradtam abba, hogy hakniról haknira járok. Huszonhárom éve kezdtem, és azt érzem, elég volt. Persze nem hagynám abba a zenélést. Úgy képzelem, hogy évente lenne pár nagyobb bulim, illetve továbbra is írnék dalokat, gyártanám a klipeket

– mondta a zenész, akinek a dalait még Japánban is ismerik.

Jolly Instagram-oldalán megosztotta, hogy a hamarosan megjelenő klipjében Barbi is szerepel:

 

Nyitókép: Ryan Herron / Getty Images

#Bulvár#jolly#szuperák barbara#költözés#hakni

Címlapról ajánljuk