Bulvár

OnlyFans oldalt indított az egykori Disney-sztár

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 13:54

A gyerekek szórakoztatása után most a felnőtteknek okoz kellemes perceket.

Tíz évvel ezelőtt Disney-sztár voltam, most egy felismerhetetlen csávó vagyok, aki az OnlyFansen árul magáról durva felvételeket

– nyilatkozta Dan Benson, aki éveket töltött a gyerekek szórakoztatásával. A Waverly Place varázslói című sorozatban például Selene Gomez oldalán is játszott, most viszont óriási fordulatot vett a karrierje. Saját bevallása szerint teljesen véletlenül csöppent az OnlyFans világába: „hihetetlenül vonzó” nők kértek tőle pikáns képeket, amiket Dan végül a világhálón látott viszont magáról.

Kiderült, hogy nem volt a legjobb ötlet fotókat küldeni azoknak a nőknek, akikről kiderült, hogy nem azok, akiknek mondták magukat. Ez elég traumatikus élmény volt, és évekig próbáltam megszabadulni tőlük, leszedni őket az internetről, mert nyilvánvalóan nem akartam, hogy ott legyenek.


A képek miatt kis híján elvesztette az állását, és a Disney sorozat befejezése után csak kisebb szerepeket kapott. Ekkor hatalmas elhatározásra jutott:

Ahelyett, hogy hagynám, hogy ezek az emberek eladják a testemet, úgy döntöttem, hogy saját magam fogom ezt megtenni. Szóval elkezdtem ezt a kalandos évet, és rendkívül jól szórakozom, sok nagyszerű emberrel találkozom a felnőtt szórakoztatóiparban.

Nyitókép: pexels.com

 

#Bulvár#OnlyFans#disney#dan benson

Címlapról ajánljuk