Bulvár

Christina Aguilera saját síkosítómárkát dob a piacra, úgyhogy most sokat beszél a szexről

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 17:01

Az biztos, hogy szereti reggel csinálni.

Christina Aguilera énekesi pályafutása során rengeteg Grammy díjat zsebelt be, de most valami mással állt elő: saját síkosítómárkát dob a piacra. A termékek megjelenésének apropójából a People magazinnak mesélt a szexualitásáról, és egyáltalán nem fogta vissza magát.

Elég jól megismertem a vaginámat az elmúlt 42 év alatt. És komolyan, vannak olyan élvezeti pontok, amik megnyílnak számodra, ahogy idősödsz. És ez olyan, amit tényleg észrevettem magamon. Négy különböző pont van a vaginám körül, amitől elélvezek, és ez a színtiszta igazság

– mondta az énekesnő az interjúban. 

Christina elárulta, hogy szerinte a síkosító használata minden nő napi rutinjának része kellene, hogy legyen, és ezért is hozta létre a sajátját: „A Playgroundot minden olyan nőnek hoztuk létre, aki szeretne egy kis extra boldogságot a hálószobában, és egy mélyebb, és egyszerűbben elérhető kapcsolódást a partnerével” – áll a weboldal bemutatkozásában.

Az énekesnő a saját nemi életéről is elárult egy s mást: 

Van egy dalom, aminek az a címe, hogy Szex reggelire, mert a reggeli szex egy nagyszerű napindító. Jó kedved lesz tőle egész nap

– osztotta meg az énekesnő, aki a saját és a partnerünk testével való egészséges kapcsolódást szeretné hirdetni. Ez különösen fontos számára anyaként, mert szeretné, ha a lánya is jóban lenne a saját testével.

Az énekesnő az Instagram oldalán is beszámolt a márka indulásáról:

#Bulvár#christina aguilera#síkosító#szex#orgazmus

Címlapról ajánljuk