Bulvár

Lakatos Márk: Milyen keresztényi szeretet mondatja azt valakivel, hogy vicces embereket kivégezni?

rtl.hurtl.hu

2023. március 29. 9:31

A stylist Osváth Zsoltot is megszólította, aki kommentben reagált.

Rómából, a háttérben a Szent Péter-bazilikával jelentkezett be a TikTokon Lakatos Márk stylist, a helyszínválasztás pedig szavai szerint nem véletlen, mondandójának a keresztényi szeretethez, irgalmassághoz van köze. 

Lakatos Márk először Osváth Zsoltot szólította meg. Látta a Hajdú Péterrel készített interjút, szerinte ez egy nagyon vékony jég, „lájkvadászat vagy bármilyen más okból a halálbüntetés elfogadásáról beszélni és azért kampányolni”.

„Ugyanis azt gondolom, hogy semmilyen cselekedet nem adhat jogot egy embernek  arra, hogy egy másik ember életét kioltsa. A büntetésnek és a büntetés-végrehajtásnak egészen más kell, hogy legyen a feladata. Azért is veszélyes a dolog, mert egy ilyen véleményt könnyen össze lehet utána mosni egy olyannal, amit a legutóbb Bencsik András az ő fantasztikus szellemi magaslatából mondott egy tévéműsorban” – mondta.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a fideszes Bencsik András annak örült a Hír TV-ben, hogy Ugandában kivégzik a melegeket. A Médiahatóság vizsgálatot indított

Lakatos most úgy fogalmazott:

Kérdezem én, hogy milyen keresztényi irgalom és milyen keresztényi szeretet mondatja valakivel azt, aki állítólag keresztény hittel rendelkezik, hogy vicces lehet embereket – akiket ő bubunak nevez – megölni, kivégezni azért, mert ők egy ilyen hosszú és hű kapcsolatban szeretnének élni, leélni egy életet? 

Osváth Zsolt kommentben reagált: „Ha valaki az általam elmondottakat összemossa azzal, amit ez a barom mondott, az meg is érdemli! Lájkokra nincs szükségem, de ezt te is pontosan tudod.”

A teljes videót itt nézheti meg:


Nyitókép: Lakatos Márk / TikTok

#Bulvár#osváth zsolt#lmbtq

Címlapról ajánljuk