Bulvár

Szomszédja szerint kiabálva hagyta el családját a Fekete vonat sztárja

rtl.hurtl.hu

2023. március 29. 6:20

Beat már néhány nappal a költözése után összejöhetett egy fiatalabb nővel.

Tavaly télen került munkásszállóra, de onnan is mennie kellett Fekete vonat rapperének. Beat három hónappal a telt házas Aréna koncert után már hajléktalan lenne, ha barátai nem segítenének rajta.  Nem emberhez méltó körülmények között él, erről a Fókusznak beszélt:


A Blikknek a zenész egyik szomszédja nyilatkozott. Szerinte a bajok akkor kezdődtek, amikor tavaly nyáron megjelent náluk L.L. Junior, majd kiderült, hogy egy nagykoncertre újra összeállnak. Beatnek a lap szerint a fejébe szállt a hírnév és a dicsőség, novemberben pedig hangosan kiabálva elhagyta a családját, erre lettek figyelmesek a közelükben élő lakók.

Amikor elköltözött, azt kiabálta az utcán, hogy új életet kezd, és gazdag híresség lesz. 25 évig volt együtt az élettársával, két gyereket neveltek, az unokájuk is velük élt, de elhagyta a családját a hírnévért

– mondta a meg nem nevezett szomszéd, aki szerint míg Beat élettársa szinte éjjel-nappal dolgozott, a zenésznek csak ritkán voltak munkái. Állítólag csak akkor látták, ha pénz kellett neki.

A szomszédok úgy tudják, Beat már néhány nappal a költözése után összejött egy másik, fiatalabb nővel.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#fekete vonat#Beat#család

Címlapról ajánljuk