Bulvár

A népszerű sorozatsztárt egy ismert színész zaklatta azzal, hogy a fotójára maszturbált

rtl.hurtl.hu

2023. március 28. 17:16

Victoria Pedretti meztelen fotóval üzent az őt zaklatónak.

Victoria Pedretti úgy döntött, hogy „visszaszerzi a teste tulajdonjogát”. A Te című sorozat sztárja ezt úgy gondolta elérni, hogy egy meztelen képet posztolt Instagram oldalára, amihez meglepő szöveget írt. A színésznő állítása szerint egy ismert hollywoodi színész megszólította őt egyszer, és azt mondta neki, többször önkielégítést végzett a fotójára – szúrta ki a Page Six.

Tavaly a szülinapomon egy mindenki által jól ismert színész sétált oda hozzám egy buliban, és azt mondta: annyiszor kivertem már rád

– írta az azóta törölt poszthoz a Netflixes sorozatban Love Quinnt alakító színésznő, akit sokkoltak a hallottak.

Ezt azután közölte velem, miután elmondta, hogy mennyire tisztel engem mint színészt...

Victoria szerint a nők lehetnek akármilyen visszafogottak és szerények, ez nem védi meg őket attól, hogy szexualizálják őket.

Néha élvezem a visszafogottságot, néha nem. Vicc azt hinni, hogy a szerénység majd megóv a tiszteletlen közeledésektől, amit a női testbe születetteknek át kell élniük

– írta a színésznő, aki végül üzent a testének is:

Szeretlek! Az enyém vagy!

Az egyelőre nem egyértelmű, hogy Pedretti gondolta-e meg magát, vagy az Instagram törölte a ruha nélkül szereplő lány fotóját az oldalról, mindenesetre azóta mindenki azt találgatja, hogy ki lehetett az a bizonyos „ismert hollywoodi színész”.

Nyitókép: Jon Kopaloff / Getty Images

#Bulvár#victoria pedretti#meztelen#maszturbálás#önkielégítés#zaklatás

Címlapról ajánljuk