Bulvár

Az OnlyFans-modellek mellnagyobbításra kérhetnek támogatást az Egyesült Királyságban

rtl.hurtl.hu

2023. március 28. 12:27

Egy jogi kiskapunak köszönhetően állítólag már több tartalomgyártó is megműttette a kebleit.

Bár eredetileg egy ártalmatlan tartalommegosztó oldalnak indult, sokan meggazdagodtak már az OnlyFansből erotikus képeikkel, heti több százezer forintot, sőt többet is lehet keresni a szexi fotók és videók feltöltésével. Bár – ahogy a mondás is tartja – a kinézet nem minden, az OnlyFansen mégis csak ez számít. Néhány modell ezért mellnagyobbító műtétnek vetette alá magát, hogy még több követőt, ezzel pedig még több pénzt szerezzen. 

Egy jogi kiskapunak köszönhetően pedig támogatást is igényelhettek a beavatkozásra az Egyesült Királyságban élők – írta meg a LADbible.

Rebecca Goodwin például 2020-ban feküdt kés alá, hogy növelje bevételét. A beavatkozás előtt 9800 fontot (körülbelül 2,3 millió forintot) keresett havonta a képeivel, azóta azonban a 27800 fontot (hozzávetőleg 12,1 millió forintot) is eléri havi keresete.

Nem csináltattam volna meg a melleimet, ha nem a munkám miatt kellett volna. Nagyon bizonytalannak éreztem magam a bőrömben, és meg kellett feleljek az emberek elvárásainak

– indokolt a lány a BBC-nek.

A HM Revenue & Customs brit adóhivatal állítólag az egyéni vállalkozóként dolgozó előadóművészeket támogatja kozmetikai beavatkozások és műtétek elvégzésében, ha be tudják bizonyítani, hogy arra kizárólag szakmai okok miatt van szükségük. Az adóhivatal szóvivője azonban elmondta, hogy valószínűtlen, hogy valaki nem egészségügyi okokra hivatkozva igényelheti az operációt, és azt jóvá is hagyják.

Nyitókép: Dainis Graveris / Unsplash

#Bulvár#OnlyFans#mellműtét#plasztikai műtét#támogatás

Címlapról ajánljuk