Bulvár

Kirúgták a londoni Ritz hotel biztonsági őrét, mert levideózott egy liftben szexelő párt

rtl.hurtl.hu

2023. március 25. 11:11

A szállodai alkalmazott titokban nőkről is készített felvételeket, állítólag egy világsztár is szerepelt a lefoglalt videókon.

Kirúgtak az előkelő londoni Ritz szálloda biztonsági őrét, mert egy térfigyelő kamera képét felvéve megörökítette, ahogy egy pár a hotel liftjében szexel.

A biztonsági őrnél megtalált, illegálisan elhelyezett kamerával készült felvételek között voltak nőkről készült közeli képek és egyéb tartalmak, amelyek szintén a hotelben készültek.

A Daily Star azt írja, hogy egy igazi, A-listás híresség is szerepelt a titokban készült videókon, de azt nem árulták el, hogy pontosan kiről van szó. Az akcióról vélhetően többen is tudtak, egy biztonsági őrt ki is rúgtak, akiről bebizonyosodott, hogy titokban, illegális módon rögzítette a hotelben történteket.

A belső vizsgálat a biztonsági személyzet egyik tagjának elbocsátásához vezetett, a nyomozás során kiderült, hogy a felvételeket nem osztották meg senkivel, és elvileg az is tisztázódott, hogy csak egyetlen ember volt felelős a bűncselekményért.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#london#szex#lift#szálloda#kirúgás#biztonsági őr

Címlapról ajánljuk