Bulvár

Csókolózós képpel jelentették be a család Facebook-csoportjában az unokatestvérek, hogy szerelmesek egymásba

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 14:57

Kiderült, hogy gyerekként sem tudták levenni a kezüket egymásról.

Már gyerekkoruk óta dúlt a szerelem Michael Lee és Angela Paeng amerikai unokatestvérek között, akik végül egy családi Facebook-csoportba feltöltött csókolózós képpel jelentették be azt, hogy szerelmesek egymásba, és egy párt alkotnak.

„Egész életünkben ismertük egymást. Egymás első szerelmei, és első csókjai is mi voltunk, csak épp véletlenül első unokatestvérek vagyunk” – mesélte Angela az Amazon új reality-sorozatában, amit a Daily Star szemlézett.

Felidézték, hogy gyerekkorukban már rajtakapták őket egymással szüleik, akik ezután igyekeztek szétválasztani őket – sikertelenül. Később mindketten összeházasodtak mással, aztán elváltak. Egy családi összejövetelen találkoztak újra, ahol rögtön felébredt a régi szerelem.

Először titokban randiztak, aztán egy sokkoló, csókolózós képpel tudatták családjukkal, hogy a viszony él és virul. A családtagokat valósággal halálra rémisztette a bejelentés. A párnak azóta már gyereke is született, aki teljesen ép és egészséges. Michael viszont 2021-ben meghalt.

Nyitókép: Amazon Prime

#Bulvár#vérfertőzés#unokatestvér#reality#facebook

Címlapról ajánljuk