Bulvár

Kozso őrülten szerelmes, szebbek a nappalok és az éjszakák, a fény, a világraszóló érzések

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 6:41

Új múzsája, igazi szép szerelme van.

„Amióta a kedvesem, igazi szép szerelmem mellettem van, minden sokkal könnyebb. Őrülten szerelmesek vagyunk, szebbek a nappalok és az éjszakák, jobb a levegő, a fény, az ízek, az illatok, a világraszóló érzések. De művészemberként szükségem is van az én múzsámra. Én a szerelemből táplálkozom, ezért élek, hogy aztán az érzéseimet kiénekeljem, és vászonra fessem magamból az emberiségnek. Szürrealista módon fejezem ki önmagam. Most újra színesben látom a világot, örök hálát érzek a lelkemben!” – nyilatkozta új szerelméről Kozso a Storynak. Az énekes a titokzatos hölgyről egyelőre csak néhány sejtelmes képet osztott meg közösségi oldalán.

A lapnak azonban elárulta, hogy szíve választottja  nemcsak gyönyörű és sportos, de a cégvezetés mellett egyetemre is jár. A munkában is kiegészítik egymást, a hölgy a fellépések szervezésétől kezdve a színpadi megjelenéséig, a nemzetközi galériákban való kiállításokig mindenben segít neki.

Ha szeretné tudni, mit jelent, hogy „Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! ihni kohei!”, kattinson ide:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#kozso#múzsa

Címlapról ajánljuk