Bulvár

Jamie Lee Curtis könnyezve nézte a családi fotóit Mátészalkán

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 10:23

Az Oscar-díjas színésznő két éve járt Magyarországon.

Jamie Lee Curtis mindig is büszkén hangoztatta magyar gyökereit, olyannyira, hogy a legutóbbi Oscar-gálán még egy magyar mondókát is elénekelt. A színésznő apja, Tony Curtis már Amerikában született, azonban nagyszülei még Mátészalkán nevelkedtek, így szoros szálak fűzik a kelet-magyarországi kisvároshoz.

A színésznő 2 évvel ezelőtt, titokban látogatott el Mátészalkára, amiről most az akkori kísérője, Bokor Balázs, a Magyar Hollywood Tanács elnöke mesélt a Bestnek

Együtt ellátogattunk az édesapjáról elnevezett emlékházba, ahol a filmbeli kosztümjei, a festményei, a díjai és 50 családi fotó látható. Többek között ő is babaként az édesanyjával és édesapjával. Emlékszem, ránézett a képre, átölelt, a vállamra borult, elkezdett könnyezni, majd azt mondta: »Lám, már milyen kis mogorva kislány voltam, szúrós tekintetű kislány. Csak jóval később kezdtem mosolyogni, és jóval később kezdtem örülni az életnek«

– idézte fel Bokor Balázs. Elmondta, a színésznő egy szívecskét is rajzolt a házban található emlékkönyvbe, amit a kávéjával színezett ki.

A színésznő utazását biztonsági okokból titokban tartották, így kevés embernek volt lehetősége találkozni vele, vagy kérdéseket feltenni neki, azonban a Fókusszal kivételt tett, és exkluzív interjút adott:

 

Nyitókép: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

#Bulvár#jamie lee curtis#mátészalka#látogatás#család#gyökér#múzeum

Címlapról ajánljuk