Bulvár

Erős Antónia: Nem szeretnék családi valóságshow-t csinálni az életünkből

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 9:43

A műsorvezetőnő elárulta, hogy mi a titka annak, hogy normális életet tud élni. Nem túl szép, és nem él luxuséletet – mondta.

Erős Antónia 25 éve szerepel az RTL képernyőjén, mégis sikerült megóvnia a magánéletét, és nem érzi úgy, hogy irigyei megnehezítenék az életét – írja a Best. A híradós elmesélte, hogyan kezeli a munkájával járó ismertséget:

Egyrészt nem vagyok túl szép, amit irigyelni kéne. Másrészt nem élek felhőtlen luxuséletet. A valódi teljesítményt azért nem irigylik el, mert abban meló van. 

Társasházi lakásban élek, éljük az életünket, és nem hivalkodom. Azért, mert én a nyilvánosság előtt, a képernyőn dolgozom, ez nem jelent semmiféle kötelezettséget a család többi tagjára nézve. Eldönthetik, hogy mit szeretnének, és mit nem. Semmiképp nem szeretnék családi valóságshow-t csinálni az életünkből, mert attól tartok, hogy ezzel nagyon elmozdítanám a gyerekeket egy olyan irányba, hogy aztán ők maguk sem tudnák, hol a helyük” – mondta az RTL Híradó műsorvezetője, akinek a férje és ikrei ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt annak ellenére, hogy ő szinte minden nap szerepel a tévében.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#erős antónia#család#hírnév#média#teljesítmény#tévé#szereplés#irigység

Címlapról ajánljuk