Bulvár

Hillary Clinton mellé kakált egy rejtélyes ismeretlen a színházban

rtl.hurtl.hu

2023. március 21. 10:20

Az operaház igazi fantomja…

Hillary Clinton és lánya, Chelsea Clinton éppen a Van, aki forrón szereti című darabot nézték meg a Broadwayen, amikor különös dolog történt: amikor felkapcsolták a fényeket az előadás szünetében, két emberi ürüléket találtak a sorok között – írja a Page Six.

Egy forrás szerint ez egyszeri eset volt, és egy idős emberhez köthető az incidens.

Nagyon sajnálatos, hogy ez történt, de az üzemeltetés mindent megtett, hogy gyorsan megoldják a helyzetet, és a második felvonás menetrend szerint folytatódott.


Egy másik forrás viszont azt állítja, hogy ez nem az első alkalom, hogy a titokzatos elkövető emberi ürüléket hagyott a nézőtéren. A felelős menedzser szerint ez a negyedik ilyen eset volt, és két lehetséges módszert is azonosítottak: az elkövető vagy valóban a sorok között végzi a dolgát az előadás sötétjében, vagy valahogyan becsempészi az ürüléket, és az előadás közben elhelyezi.

Az előadás gond nélkül folytatódott, és Hillary Clintonék is maradtak a második felvonásra. A darab több híres ember is megnézte már, többek között Steven Spielberg filmrendező és Martin Short színész-humorista is.

Nyitókép: Hillary Clinton és lány az előadáson – Bruce Glikas / WireImage / Getty Images

#Bulvár#hillary clinton#Kaka#színház#fantom

Címlapról ajánljuk