Bulvár

Schobert Lara: Evészavarba kergettem bele magamat

rtl.hurtl.hu

2023. március 16. 11:45

A fitneszmániás családból származó influenszer kendőzetlenül vallott nehéz időszakáról.

Schobert Lara komoly témákról beszélt csütörtök reggel. Többek között azt is elárulta, hogy korábban étkezési zavarban szenvedett.

Evészavarba kergettem már bele magamat, de az az én hülyeségem volt. Semmi külső oka nem volt. Talán az Instagram miatt is nagyon veszélyes ez a fiatal tinilányokra, hogy amit ott látnak, egyből elhiszik, hogy az a valóság, közben baromira nem az. Talán én is ebbe estem bele akaratom ellenére. De aztán ebből teljesen kijöttem

– olvasható a Blikkben, amely a TV2 Mokka című műsorában elhangzottakat szemlézte.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya az ismertség árnyoldaláról is mesélt:

Apumnak azért így az évek során voltak megszólalásai, ami nem túl pozitívan jött le az emberek számára, és ismerkedés terén talán van egy előítélete mindig az embereknek velem szemben, hogy én biztos egy ilyen bunkó, beképzelt, elkényeztetett, hülye csajszi vagyok. Általában ezt szokták rólam gondolni, és amikor leülnek velem öt percre beszélgetni, akkor utána mindig megkapom, hogy úristen, te mekkora pozitív csalódás vagy.

Bár Lara nemrégen azt nyilatkozta, hogy kamaszkorában rengeteget lázadozott, most már teljes mértékben odafigyel szülei hírnevére. 

Ha elmegyek a barátokkal bulizni, én azért nem engedhetem el olyan szinten magam, mint ők. Mert engem nyilván mindenki ismer, mindenki felismer, és nem szeretnék szégyent hozni a szüleimre, ha egy kicsit jobban beütne a pia, mint kellene.

Nyitókép: RTL Reggeli

 

#Bulvár#schobert lara#evészavar#vallomás

Címlapról ajánljuk