Bulvár

„Imponáló volt, hogy küzdenem kellett ezért a kapcsolatért” – Csuti elárulta, hogyan hódította meg 26 éves barátnőjét

rtl.hurtl.hu

2023. március 16. 11:49

Az üzletember sokáig udvarolt 10 évvel fiatalabb szerelmének, Biankának.

Bár Csuti régebben azt nyilatkozta, hogy barátnőjével nem terveznek közös szereplést, és közös képet sem akarnak feltölteni a közösségi oldalaikra, egy Instagram-sztoriban néhány hete mégis megmutatta. A páros nemrég érkezett haza Dominikáról – ahol Bianka falatnyi bikiniben mutatta meg kidolgozott testét –, Csuti pedig most azt is elárulta, hogyan csavarta el a nála több mint 10 évvel fiatalabb lány fejét.

Sokáig ismerkedtünk. Hihetetlenül tetszett Bianka, az eddig megszokott kommunikáció eszközeivel udvaroltam neki, de hamar szembesültem azzal, hogy ő máshogy működik. Előfordult, hogy üzentem neki reggel, és egy napig nem válaszolt. Imponáló volt, hogy küzdenem kellett ezért a kapcsolatért.

Tetszett benne az is, hogy nem dob el mindent azonnal, ha keresem. Elfoglalt ő is, fitneszedző, a diplomája megszerzése után pedig vezetést és szervezést tanul mesterfokon” – nyilatkozta Csuti a Hot magazinnak.

Figyelünk a másikra, és támogatjuk egymást minden téren. Csak néhány hónapja vagyunk együtt, de mindent simán megoldunk, mert sokat beszélgetünk. Egyre szorosabb a kapcsolatunk, de nem sietünk el semmit. A gyerekeimmel még nem találkozott, fokozatosan haladunk.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#csuti#vallomás#hódítás#barátnő

Címlapról ajánljuk