Bulvár

Sáfrány Emese beszélni fog a gyerekével arról, hogy pornózott

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 18:24

Szerinte álszentség lenne, ha nem így tenne. 

„Gyakran megkérdezik tőlem, mit fog szólni a fiam ahhoz, hogy az anyukája mivel is foglalkozott régen… Onnan kezdeném, hogy attól, ami már megtörtént, nem tudom teljes mértékben megóvni, de attól, ami történhet, mindenképpen szeretném” – fogalmazott Sáfrány Emese az Instagramon, akit a Blikk keresett meg a bejegyzés apropóján.

Sáfrány a lapnak elmagyarázta, hogy úgy gondolja, az emberek nagy része már nem a felnőttfilmes múltjával azonosítja őt, hanem az elmúlt tíz év alatt elért eredményeivel.

Álszentség lenne, ha letagadnám azt, ami volt, éppen ezért beszélgetek majd erről a kisfiammal, ha eljön az ideje. Szerintem lehet ezt jól is csinálni, tudatosítani benne, hogy ne foglalkozzon az esetleges bántásokkal 

– tette hozzá.

A légtornászbajnokot már régen nem érdeklik az esetleges rosszindulatú megjegyzések, és bár szerinte tény, hogy a magyar prűdebb nép, de az utóbbi években látja a változást, a nyitottságot. „Mindenkinek van múltja, én pedig tisztában vagyok az eredményeimmel, így egyáltalán nem érdekel, ha valaki olyasvalami miatt bírál, ami már a távoli múltam része” – jelentette ki.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#sáfrány emese#felnőttfilm#pornó

Címlapról ajánljuk