Bulvár

Paris Hilton kitálalt: gyerekkorában zaklatta egy tanára

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 17:04

Minden este felhívta az általános iskolai tanár, aki a lányt okolta a vonzalomért.

Paris Hilton most megjelent memoárjában számolt be arról, hogy az egyik tanára hosszú időn keresztül próbálta behálózni, majd egy alkalommal meg is csókolta az akkor még általános iskolás korú lányt – írja a Page Six

Paris leírta, hogy nyolcadikos tanára, akit Mr. Abercrombie-nak nevez a könyvében, megadta neki a számát és arra kérte, hogy tartsa titokban a közöttük lévő kapcsolatot. A férfi azt is elmondta Parisnek, hogy bele volt zúgva: 

Mr. Abercrombie felhívott majdnem minden éjszaka, és órákig beszélgettünk arról, hogy mennyire érett, gyönyörű és intelligens nő vagyok, mennyire érzéki, különleges és meg nem értett

– írja Paris. Hozzátette, hogy a tanára folyamatosan emlékeztette arra, hogy Diana hercegnő és III. Károly király (akkor még Károly herceg) között is 13 év különbség volt, valamint Priscilla Presley is 14 éves volt, amikor Elvis Presley beleszeretett. 

Mr. Abercrombie egyszer meg is látogatta Parist titokban, amikor az örökösnő szülei nem voltak otthon. 

A tanár átkarolt, és megcsókolt

– mondta Paris, és hozzátette, hogy a férfi ki is csalta az otthonából, hazaérkező szülei a férfi autójában kapták őket el. 

A tanár az akkor általános iskolás lányt hibáztatta a benne kialakult vonzalomért. A most DJ-ként tevékenykedő örökösnő bevallotta, hogy évekig nem tudta kimondani a pedofil szót, és képtelen volt magát áldozatként látni.

Az, hogy őt a molesztáló szerepében lássam, azt jelentette, hogy magamat áldozatként kell látnom, és ezt egyszerűen nem tudtam megtenni

– fűzte hozzá Paris, és elmondta, hogy a memoár azért született meg, hogy átvegye a médiától az irányítást a saját sztorija felett, és elmondhassa az igazságot.

Remélem, hogy az emberek jobban megértenek majd, és látják, hogy sokkal több van bennem, mint eddig gondolták.


A most megjelent memoár további vallomásait is tartalmazza: hogy 15 évesen bedrogozták és megerőszakolták egy buliban, valamint hogy lefogták és bántalmazták a bentlakásos iskolában. A megjelenésről Instagram oldalán is beszámolt:

#Bulvár#paris hilton#könyv#vallomás#általános iskola#zaklatás#tanár#csók

Címlapról ajánljuk