Bulvár

„Nem szeretnék veled beszélgetni, drága, arany gyermekem” – Kajdi Csaba kikosarazta Hajdú Pétert

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 10:10

Ő nem szívesen beszélgetne Hajdú Péterrel.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Hajdú Péter meghívta Lakatos Márkot a Youtube-on futó Frizbi című műsorába, ahol a beszélgetésük során az LMBTQ emberek öltözködése is szóba került. A téma sokak kedélyét felborzolta, ugyanis a műsorvezető kitartott az álláspontja mellett, hogy egy munkahelyen mindenkinek a saját nemének és beosztásának megfelelően kell öltözködnie:

Nem azzal van bajom, ha egy férfi végigsétál az Andrássy úton szoknyában és magas sarkúban. Tegye, ahhoz semmi közöm. De a munkahelyén, főnökként viselkedjen úgy, ahogy az elvárható

– fogalmazott Péter a téma kapcsán.

Kajdi Csaba Instagram történetében mesélte el, hogy őt is hívta már Péter a műsorába, azonban nemet mondott az ajánlatra:

Hívtak engem abba a műsorba, de gondoltam, köszi szépen, nem. Nem szeretnék veled beszélgetni, drága, arany gyermekem…Manyinál is csak és kizárólag ezzel a meleg kérdéssel tudott foglalkozni, ami teljesen érthetetlen, mert Manyi egy szuper intelligens csávó, iszonyú művelt, bármiről lehet vele beszélgetni, de ő vele csak a b*ziskodásról... Jó, nyilván rá is szolgál, mert mást se csinál, mint labdatáskával meg konttyal, meg tűsarkúban rohangál, persze, hogy erről kell vele beszélgetni. Halál provokatív volt…

– mesélte Csaba, és hozzátette, hogy Lakatos Márk felszólította Hajdú Pétert, hogy kérjen bocsánatot, azonban a műsorvezető erre nem volt hajlandó.

Nyitókép: Fókusz, Reggeli

#Bulvár#kajdi csaba#lakatos márk#interjú#hajdú péter#homoszexualitás#öltözködés

Címlapról ajánljuk