A kínaiak azt hitték, hernyóeső esett az égből, pedig a valóság egészen más lehetA járókelők nem vették túl jól a dolgot.
Bulvár

A kínaiak azt hitték, hernyóeső esett az égből, pedig a valóság egészen más lehet

rtl.hurtl.hu

2023. március 12. 11:05

A járókelők nem vették túl jól a dolgot.

Az emberek teljesen kiakadtak, mikor a Kína északkeleti részén fekvő Liaoning tartományban a parkoló autókat teljesen beborították szőrös hernyók, írja a LADBible. Twittert ellepték a képek az égből potyogó hernyókról, csakhogy a közösségi oldalon többen felhívták rá a figyelmet, hogy a fotókon nem állatok láthatók, hanem növények, egészen pontosan a nyárfának a virágai, amelyek elvirágoztak.

Ezek nem férgek vagy állatok, hanem a fákról lehullott virágszárak

– írta az egyik felhasználó, aki megunta a találgatásokat. Más is azt írta, hogy a nyárfa lepotyogó virága látható a képeken.

Egyes találgatások szerint azonban a fotókon mégis hernyók láthatók, amelyeket az erős szél hordott a városba, ám erre kevés esély mutatkozik. Tornádók után fordul elő, hogy egyes állatokat, bogarakat rovarokat olyan helyre fúj el a szél, ahol amúgy nem fordulnának elő.

1873-ban Kansas Cityben  az újságok békaesőről számoltak be egy tornádót követően, 2009-ben pedig ebihalakat láttak lehullani az égből a japán Ishikawa prefektúrában.

Nyitókép: @Vxujianing / Twitter

#Bulvár#kína#hernyó#eső

Címlapról ajánljuk