Bulvár

VV Reni kijött a villából és ledöbbent, milyen drága lett minden

rtl.hurtl.hu

2023. március 9. 17:02

A villalakó 104 napot töltött a villában és amikor bement, még kilátásban sem volt a benzinárstop eltörlése vagy a brutális élelmiszerinfláció.

VV Reni negyedik helyezettként távozott a ValóVilág villájából. A lány bent többnyire kerülte a konfliktusokat, de ahogy kilépett a luxusbörtön ajtaján rádöbbent, hogy VV Melina, akit a barátnőjének hitt, végig becsmérelte őt a háta mögött. Erről és a villa utáni életről mesélt nekünk.

Meglepődtem, mert azt hittem, hogy Melinával nagyon jó a kapcsolatom. Aztán nagy pofon volt, amikor visszanéztem az adásokat, mert a valóságból semmit sem érzékeltem.

– mesélte VV Melináról.

VV Reni azóta sem beszélt vele, mert bevallása szerint nem érdekli igazán, hogy mi a helyzet egykori villatársával. Mindig kereste a társaságát a villában, de a kinti életben már nem fogja, rajtunk keresztül azért üzent neki valamit:

„Nézzél magadba és nézd vissza az adásokat. Magadban is keresd a hibát, mert nem mindig az a jó, amit te cselekszel.”

A villalakó 105 nap bezártság után a kinti életben is tapasztalt furcsaságokat. Mivel a luxusbörtön falain  hónapokig nem szivárgott át sem a politika, sem a mindennapjainkról szóló hírek, sok dolog sokként érte.

Nagyon féltem, hogy ennyi idő után béna leszek majd a vezetésben. Olyan sokat állt az autóm, hogy még aksit is kellett cserélnem benne. Az árakon viszont nagyon kiakadtam! Atyaisten! Például amikor bementem még benzinár-stop volt és az élelmiszerek sem kerültek ennyibe.

– mondta Reni, aki bevallása szerint még fodrásznál és körmösnél sem volt a ValóVilág óta, így attól is tart, hogy majd ott mennyit emelkedtek az árak.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#vv reni#interjú#ValóVilág#valóvilág11

Címlapról ajánljuk