Bulvár

VV Piros: Küldtem egy nagyon-nagyon csúnya, alpári, proli üzenetet Barnának, hogy jöjjön vissza, mert meg akartam ütni!

rtl.hurtl.hu

2023. március 9. 12:17

VV Piros a villa szépfiúját mindenhonnan letiltotta, de egy közös bulizáson majdnem meg is ütötte – végül csak az italát öntötte rá.

VV Piros kérdezz-felelek napot tartott Instagram-oldalán, és őszintén válaszolt a követői kérdéseire. Elárulta, hogy a VV Barnával való kapcsolata egyáltalán nem felhőtlen a kiesésük óta sem:

Ez egy olyan sztori, amire nagyon-nagyon nem vagyok büszke, viszont egyszer úgyis napvilágot fog látni. Bár nagyon-nagyon szégyellem azt, ahogy a dolgok alakultak, ugyanúgy sikerült kifordulnom magamból itt a villán kívül, mint a villában, sőt szerintem még csúnyábban is

– kezdte Piros az Instagram-történetben. Elárulta, hogy Barnával még nem beszéltek személyesen a kamerákon kívül, és le is tiltotta mindenhonnan, mert nem szeretné már a nevét sem hallani. Piros és Barna a kamerák előtt többször is találkoztak, ami szintén okozott kisebb kellemetlenségeket a lánynak:

Odaszólogatott olyan dolgokat, amik nekem nem tetszettek. Azóta sem hallgatta meg az én véleményemet, nem is akarja, én pedig már belefáradtam abba, hogy egyáltalán próbálkozzak, hogy jóban legyünk

folytatta Piros, és hozzátette, hogy megalázva érezte magát többször is. 

Ez akkor tetőzött, amikor Barna az rtl.hu kamerája előtt olvasta fel a titkos üzenetét, amiben felajánlotta, hogy aludhat nála, de senki sem tudhat erről: 

 

Egyszerűen nem tudtam kontrollálni a dühömet, megmondtam, hogy soha többé nem akarom őt látni, soha többé még a nevét sem szeretném hallani

mondta Piros, majd azt is megosztotta, hogyan végződött az ügy. VV Márióval elmentek szórakozni, ahova Márió meghívta Barnát is, amitől Piros teljesen elvesztette az önkontrollját:

Igazából csak az italomat borítottam rá. (…) Ezután már olyan szinten ideges voltam, és rossz volt a kedvem, hogy csak haza akartam menni, de kiderült, hogy ellopták a kabátunkat, amiben benne volt a lakáskulcsom, így haza sem tudtam jönni napokig. (…) Küldtem egy nagyon-nagyon csúnya, alpári, proli üzenetet a Barnának, hogy jöjjön vissza, mert meg akartam ütni. De szerencsére nem jött vissza, csak az asztalon vezettem le a dühömet, ami után egy kicsit foltos is lett a kezem, meg is érdemeltem. Dolgozom azon, hogy kezeljem a dühömet

zárta le Piros, és leszögezte, hogy nem szeretne semmilyen kapcsolatot Barnával, de a viselkedése miatt bocsánatot kérne tőle, ha lenne rá lehetősége.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#vv piros#vv barna#kapcsolat#pofon

Címlapról ajánljuk