Bulvár

Koncz Gábornak fáj, hogy a régi értékek kivesztek a világból, a mai fiatalok már mosnak kezet randi után

rtl.hurtl.hu

2023. március 7. 17:22

A színész szerint felismerték őt a párizsi piacon a franciák.

„Fáj, hogy a régi értékek kivesznek a világból” – panaszolta el a Meglepetés Magazinnak Koncz Gábor színész, aki szerint az ő korában nincs fontosabb annál, minthogy méltón öregedjen meg. Az interjút a Blikk szemlézte.

Felidézte, hogy gyerekkorában a tanácsháza előtt szavalta el a Nemzeti dalt. Arról beszélt, hogy nem akart a helyi tsz-ben traktorista lenni, de biztos benne, hogy ott is brigádvezető lett volna.

„Iskolába menet a fa mögé bújva vártam Katikát, majd vittem helyette a táskáját, ő pedig jött mellettem, mint egy királynő. Vártam a húsvétot, amikor nem parfümmel, hanem fél veder vízzel nyakon öntöttem” – mesélt szerelméről.

Amikor pedig sikerült elhívnom moziba, és óvatosan megfogtam a kezét, két hétig nem aludtam, egy hétig nem mostam kezet

– mondta. Szerinte „ez a romantika, amit ma már hiába keresünk a világban. Helyette van sok beteges elképzelés, amitől az ég óvjon bennünket… nem is részletezem. Fáj, hogy a régi értékek kivesznek a világból”. Arról is beszélt, hogy „sokak szerint” ha anno Párizsban marad, világhírnévre is szert tehetett volna.

Elmondása szerint olyan is volt, amikor a párizsi piacon mutogattak rá a franciák, hogy „vajon ő az a magyar színész, vagy csak hasonlít rá?” Nyári élményeiről is beszélt: „Bujtor István barátomnak vitorlása volt , nekem pedig motorcsónakom. Nem volt valamire való manöken, aki ne ült volna ebben a két hajóban”.

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

#Bulvár#koncz gábor#bujtor istván#manöken#kézmosás

Címlapról ajánljuk