Bulvár

„Rájöttem, hogy többször is megcsalt” – Curtis exe kiteregette a szennyest

rtl.hurtl.hu

2023. március 2. 10:26

A fiatal lány egy videós interjúban elevenítette fel a fájó múltat.

Krausz Dominika 10 évvel ezelőtt járt együtt a népszerű rapperrel, akinek abban az időszaknak lendült be a karrierje. A lány most egy videós interjúban a kapcsolatukról mesélt, és azt is elárulta, hogy Curtis többször megcsalta őt. A Dezső Bence podcastjában közölteket  a Bors szemlézte.

Nekem nagy trauma volt ez a kapcsolat. Az első nagy szerelmem volt Curtis, akivel 5 év korkülönbség volt köztünk. Ő akkor hagyta abba a futballkarrierjét, és elkezdett rapperként megjelenni a köztudatban

– elevenítette fel az emlékeit Dominika, akinek rendkívül nehéz volt az az időszak, hiszen Curtis hirtelen jött hírnevét nehezen tudták kezelni, és végül ráment a kapcsolatuk. Az sem segített a helyzeten, hogy a rajongó nők megpróbálták az ujjuk köré csavarni a rappert.

Volt olyan, hogy elmentem a fellépésére, és senkit nem érdekelt, hogy ott ülök 3 méterrel a színpad mellett. Amikor vége lett, rohantak oda hozzá, hogy írja alá a… itt-ott-amott 

– mesélte a lány, aki akkor nehezen tudta kezelni a helyzetet, és azt sem nézte jó szemmel, hogy a párja az éjszakákba nyúlóan járta az országot, és csak a hajnali órákban ért haza. 

Dominika alapos kutatómunkát végzett, mielőtt hűtlenséggel vádolta volna meg Curtist, de a gyanúja végül beigazolódott, amikor belenézett a párja telefonjába. A lány bevallása szerint azóta kibékültek, és már nincs harag közöttük.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#curtis#ex#megcsalás#vallomás

Címlapról ajánljuk