Bulvár

Osváth Zsolt: „Miért olyan nagy hír az, hogy egy celeb pénzért szexel?”

rtl.hurtl.hu

2023. március 1. 7:32

A youtuber fontos témára hívta fel a figyelmet.

„Miért olyan nagy hír az, hogy egy celeb pénzért szexel?” – tette fel a kérdést Osváth Zsolt a Kulcsár Edina előéletéről szóló pletykákra reagálva. Az ügybe többen is beleálltak, Mérő Vera író-jogvédő nyílt levelet küldött Edinának, amit Kajdi Csaba kifigurázott, mert szerinte az öncélú volt. Zsolt ZSHOW time nevű YouTube-csatornáján kedden foglalkozott a témával:

Egy olyan világban élünk, ahol a fő produktum jelenleg a közösségi médiában a kitört derék, kinyomott csöcs, kinyomott segg, és százezer like-ot ér 

– kezdte Zsolt, és hozzátette, hogy a celebek OnlyFans-használata is problémás. (Mint arról beszámoltunk, Kelemen Anna tanfolyamot indíthat az erotikus tartalmakat is közlő közösségi oldalon, VV Merci már tudja kezelni a hajmeresztő kéréseket is, Molnár Anikó anyja pedig erős kommenttel látta el a lánya által közölt tartalmakat.)

Szerinte miközben a pletykák hallatán a „rögtönítélő bíróság” egyből elítél bizonyos embereket, addig azokat a médiaszereplőket, akik nyíltan vállalják a múltjuk ezen részeit, a magasba emelik, az őszinteségüket díjazva. Edinát nem a múltja miatt nem szeretik sokan, hanem a mostani énje miatt, de ez egy remek lehetőség volt arra, hogy belekössenek – tette hozzá.

Ezzel szemben Zsolt máshogy áll a témához, attól függetlenül, hogy szerinte a volt szépségkirálynő „közösségi médiás jelenléte kifejezetten káros és indokolatlan”. 

Zsolt szerint azért is fontos felvállalni a múltban történteket, mert az embereknek tudniuk kell, hogy ki is az a személy, akit követnek, de persze vannak olyan hálószobatitkok, amik nem tartoznak a nyilvánosságra. Akkor miért lenne ez más Edina esetében? – kérdezte. Szerinte a legnagyobb probléma az, hogy Edina egy tökéletes családanya képét mutatja a felszínen, miközben neki is vannak titkai.

Zsolt videójának a fő célja az volt, hogy felhívja a figyelmet azokra a körülményekre, amik közé az áldozatul esett lányok kerülnek. Zsolt felhívta a figyelmet arra, hogy ezekben az ügyekben a lányok nem bűnösök, hanem áldozatok.

A teljes videó itt megtekinthető:

 

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#osváth zsolt#kulcsár edina#pletyka#prostitúció#dubaj#vélemény

Címlapról ajánljuk