Bulvár

Shakira kiosztotta Piquét és annak új szerelmét: Mondd meg az új csajodnak, hogy nem versenyezem férfiakért

rtl.hurtl.hu

2023. február 25. 10:37

Talán senki nem gondolta, hogy addig fajul Shakira és a spanyol labdarúgó Gerard Piqué szakítása, hogy a férfit és új barátnőjét egyszerűen kirúgják egy étteremből. Az események nem az enyhülés irányába mutatnak.

Shakira valószínűleg a dalszerzéssel próbálja feldolgozni, hogy 11 év után szétmentek gyerekei apjával, Gerard Piqué spanyol focistával – írja a 24.hu. Januárban már megjelent egy száma, amelyben hasonlatokkal érzékeltette, hogy volt párja mekkora visszalépést tett azzal, hogy lecserélte őt egy huszonéves barátnőre (például Ferrárit cserélt Twingóra), a napokban pedig újabb dallal állt elő, amiben további részletek derültek ki a szakításukról.

Pénteken jelent meg az énekesnő és Karol G közös, spanyol nyelvű száma TGQ címmel. Ebben Shakira arról énekel, mennyire fájdalmas volt látnia, hogy exe ilyen gyorsan tovább lépett, de most már csak nevet a történteken, és rájött, hogy jól jött ki a dologból: „sokkal dögösebben, sokkal keményebben, sokkal könnyebben”.

Később a dalszöveg kitér arra, hogy Piqué megpróbálta helyrehozni a dolgokat kettejük között. Shakira arról dalol, hogy a férfi „újra össze akar jönni” vele, de ő tudja, hogy csak egy „idióta csinálna ilyet”. A két előadó együtt énekli, hogy:

Miért keresel engem, mikor tudod, hogy nem ismétlem meg a hibáimat? Mondd meg az új csajodnak, hogy nem versenyezem férfiakért.


Nyitókép: Karol G / YouTube

 

#Bulvár#shakira#pique#megcsalás

Címlapról ajánljuk