Bulvár

Blikk: Hosszú Katinka terhes

rtl.hurtl.hu

2023. február 25. 5:33

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő előző nyáron házasodott össze edzőjével, Gelencsér Mátéval.

Hosszú Katinka babát vár – írta szombaton a Blikk, egy bennfentesre hivatkozva. A hírt egyelőre az úszónő nem erősítette meg.

A lapnak a neve elhallgatását kérő bennfentes elmondta:

Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni.

A Blikk megkereste a sportolót a menedzsmentjén keresztül, de nem kaptak választ.  A lap emlékeztetett arra, hogy tavaly tavasszal Hosszú Katinka arról beszélt, hogy az olimpiánál is fontosabb számára a család, és közölte:

Ma már fontosabb, és sokkal inkább foglalkoztat, hogy otthont szeretnék, boldog házaséletet, gyereket, gyerekeket, akik célt, értelmet adhatnak az életemnek

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a nyáron házasodott össze edzőjével, Gelencsér Mátéval. Az esküvő nagy titkolózás közepette zajlott, a meghívóban figyelmeztették a násznépet, hogy senkinek ne adjanak információt, és fotókat se közöljenek közösségi oldalaikon az eseményről.

Hosszú Katinka augusztus végén mutatta meg a pillanatot, amikor kimondta a boldogító igent:

Nyitókép: Hosszú Katinka a női 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 21-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

 

#Bulvár#hosszú katinka#terhes#gyerek#gyerekvállalás

Címlapról ajánljuk