Bulvár

Összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M, itt az esküvői fotó

rtl.hurtl.hu

2023. február 25. 15:53

Hófehérben mondta ki a boldogító igent a szépségkirálynő.

„Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök.😅 Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is!🤔 Megváltozott minden mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! 🙏🏽 Köszönök neked mindent drága gyönyörű feleségem!❤️‍🔥 U.i.: A nagy buli pótolva lesz a baba születése után!😅 Megnősült G 🙏🏽♾️❤️‍🔥” – tudatta a világgal szombat délután a G.w.M művésznevet használó Varga Márk az Instagramon:


Korábban nagy riadalmat okozott Kulcsár Edina Valentin-napi fotója. G.w.M. nemrég arról posztolt, hogy hamarosan megjelenik vadonatúj dala, ami a Single állapot címet kapta, és ami témáját tekintve egy szakítást dolgoz fel. A mai események fényében is egyértelmű, hogy a pár kapcsolatával minden a legnagyobb rendben.

A pár tavaly augusztusban jelentette be, hogy első közös gyermeküket várják. A sugárzó Kulcsár Edina a Reggeliben beszélt szerelmükről:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#gwm#kulcsár edina#esküvő

Címlapról ajánljuk