Bulvár

Olyat válaszolt Mia Khalifa pornósztár az ismert rappernek, hogy az nem győzött bocsánatot kérni

rtl.hurtl.hu

2023. február 23. 18:10

Tiszteletlenül beszélt róla a rapper a közösségi médiában.

Kiakadt Mia Khalifa volt pornósztár egy lengyel rapperre, akit azzal vádolt, hogy a milánói divathéten üldözte azért, hogy fotót készíthessen vele, amit tiszteletlen kísérőszöveggel osztott meg a közösségi médiában, írja a Daily Star.

A Zabson nevű rapper azt írta a közös kép mellé, hogy „You can be my sidehoe”, amivel egyik saját dalára utalt. A dalszöveg arról szól, hogy a rapper a barátnőjét csalja olyan nőkkel, akiket nem tart sokra.

A zenész később törölte a posztot, amire korábban így reagált Khalifa: „Azt is el fogod mondani a követőidnek, hogy milyen nyomorultul üldöztél engem a show után, hogy egy második képet kérj jobb világítással csak azért, hogy rácsaphasd a tiszteletlen kísérőszövegedet. Olyan gagyin viselkedsz, mint amilyen gagyi a zenéd, de isten áldjon”.

A rapper később így magyarázkodott: „Sajnálom Mia, a rajongód vagyok, és nem terveztem, hogy megsértselek. Nagyon hülyén válogattam meg a szavaimat, és már megbántam”. Addigra azonban már több millióan látták az Instagramon Zabson megszégyenülését.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#mia khalifa#instagram#rapper#alázás

Címlapról ajánljuk