Bulvár

Hunyadi Donatella kilépett Kiszel Tünde árnyékából

rtl.hurtl.hu

2023. február 23. 7:47

A modell nem abból akar karriert csinálni, hogy ő Kiszel Tünde lánya.

Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya a Best magazinnak adott interjút, amelyben többek között elmondta, milyen volt megélni azt gyerekként, hogy az édesanyja egy országszerte ismert jelenség.

Hunyadi Donatella a Bestnek adott interjút, melyben elmesélte, hogyan élte meg gyerekként, hogy az édesanyja, Kiszel Tünde országszerte ismert volt.

Hét-nyolc éves lehettem, amikor behoztak az osztálytársaim a suliba egy újságot, aminek a címlapján édesanyámmal ketten szerepeltünk. Kinevettek, kigúnyoltak, és kérdőre vontak, hogy én miért vagyok az újságokban, és ők miért nem? Aztán én is elkezdtem gondolkozni ezen, majd minden felmerülő kérdést otthon kibeszéltem édesanyával, így tudtam túlélni a megrázkódtatásokat

– mondta Hunyadi Donatella, aki modellként a saját pályafutását építi. Többek között ezért sem szeretne együtt dolgozni az édesanyjával a híres naptárkollekción.

Jobb szeretnék Hunyadi Donatellaként, mintsem Kiszel Tünde lányaként érvényesülni. Tizennégy éves koromban leszerződtem Magyarország egyik legnevesebb modellügynökségéhez, és négy éven keresztül Kajdi Csaba egyengette a karrieremet. Később szabadúszó lettem, és több neves lapnak, többek között az olasz Vouge-nak is dolgoztam. A modellkedés mellett pedig énekelek, a Zeneakadémián tanulok klasszikus zenét, és legtöbbször templomokban szoktam fellépni. Úgy érzem, mára sikerült kilépnem édesanyám árnyékából

– húzta alá a fiatal modell.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#hunyadi donatella#kiszel tünde#modellkedés

Címlapról ajánljuk