Bulvár

„A Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak” – Hódi Pamela hosszú idő után először mesélt Berki Krisztiánról

rtl.hurtl.hu

2023. február 22. 9:34

Az influenszer édesanya a HOT! magazinnak mesélt arról a nehéz időszakról, amikor szétmentek exférjével. Egyedülálló anyaként próbálta újragondolni az életét, amit nem könnyített meg Berki Krisztián és Berki Mazsi kapcsolata.

Hódi Pamela és Berki Krisztián 2017-ben mentek szét, az influenszer ebben az évben albérletbe költözött kislányával, és teljesen egyedül kellett folytatnia életét, ami kezdetben nagyon megrémisztette:

Nem volt sok pénzem, ráadásul azt sem tudtam, hogyan kell szerződést kötni, avagy kiállítani egy számlát. Aztán lassan beindult minden, egyéni vállalkozó lettem, jöttek a felkérések, és elindítottuk kettőnk életét.

Arról viszont nem sokan tudtak, hogy a különválás nagyon megviselte:

Kiálltam az elveim mellett, nem nyilatkoztam folyton. Sokat sírtam, őrlődtem magamban otthon, de a tapasztalataim megedzettek 

– mesélte a HOT! magazinnak, amit a Blikk szemlézett. Azt is bevallotta, hogy nem is az emberek reakciói bántották a legjobban:

Krisztiánnal ment a harc, másfél évig tartott a pereskedés.

A feszültté vált helyzeten ráadásul az is rontott, amikor exférje és új párja, Mazsi egyre többet jelentek meg a nyilvánosság előtt:

Utána a Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak a négy fal között, mivel többször átlépték azokat a határokat, amiket egy édesanya elvisel. A nyilvánosság előtt tűrtem, hogy védjem a gyermekemet.

A kapcsolatuk ugyan véget ért, exférje halála azonban így is nagyon megviselte, a család azonban mindenben segítette őt és kislányát, Natit:

A maximális összetartásunk, négyünk kis egysége segített át a tragédián. Voltak mélypontok, majd jöttek jobb napok. Rengeteget beszélgettünk, és amikor csak lehetett, kifejeztük a szeretetünket szóban és testbeszéddel. Igyekeztünk odafigyelni egymás rezgéseire. Nati minden rezdülését érzem: már látom a tekintetéből, mit érez, mit gondol. Ugyanígy van ez Bencével is

– mondta. Öt évvel ezelőtt Pamelára is újra rátalált a szerelem, megismerte Tóth Bencét, akivel azóta a Nyerő Páros 6. évadában is próbára tették kapcsolatukat.

A kezdetektől ugyanúgy gondoskodik a nagyobbik lányomról, mintha a sajátja lenne, sportra viszi, együtt tanulnak. Bence nem tesz különbséget Nati és Evolet Olívia között

– mesélte Pamela, aki azt is hozzátette, hogy nagyon jól működik a kapcsolatuk, viszont nem terveznek több közös gyermeket.

#Bulvár#hódi pamela#berki krisztián#tóth bence#Berki Mazsi#interjú#gyász#nehézségek#válás

Címlapról ajánljuk