Bulvár

„Csodálkozunk, hogy a társadalmunk depressziós?” – Kulcsár Edina elmagyarázta, mi most a helyzet vele és G.w.M-mel

rtl.hurtl.hu

2023. február 20. 8:17

Kedves mindenki! Szeretnék egy sajnálatos dolgot közölni… a hír, miszerint @gwmmusic és én, már nem alkotunk egy párt….🥁🥁🥁🥁

💁🏻‍♀️NEM IGAZ!

– kezdte hosszú vasárnapi Instagram-posztját Kulcsár Edina. A magyarázatot egy közös képük egészítette ki, ami nem friss, vagy nem Magyarországon készült, legalábbis a háttérben látható zöld lombok alapján.

A volt szépségkirálynő, aki a rapper, G.w.M, vagyis Varga Márk gyermekével várandós, közölte: tudja, hogy sokan örülnének, ha szakítottak volna, mert akkor továbbra is lenne min csámcsogni, de „megtaláltuk egymás oldalán a boldogságot, és pont”.

G.w.M énekes, tehát szerelemről és szerelmi bánatról is énekel, és akkor osztja meg, amikor csak szeretné – utalt Edina arra, hogy sokan azért gyanakodtak a szakításukra, mert G.w.M. a Single állapot című számmal jelentkezett Valentin-napon. Egy posztja félremagyarázásáról szólva pedig úgy folytatta: „Valahol vicces, valahol meg mélységesen felháborító és egyben elszomorító is. Hogy tényleg odáig jutott egy-egy hírportál, hogy ilyen hazugságokhoz kell folyamodniuk annak érdekében, hogy pörögjön az oldaluk?”

Edina az embereket nem hibáztatja, amiért ezeket elhiszik, csak azt kéri, „hogy ha tényleg érdekel valakit a bulvár és a benne szereplő emberek, akkor kövesse ki azokat az oldalakat, amelyek megtévesztik őket! Állítsuk már meg a média azon részét, akik folyamatosan hamis állításokkal akarnak becsapni embereket, csak azért, hogy ők abból profitáljanak!”

Csodálkozunk, hogy a társadalmunk depressziós??? Manapság miért nem látni jó, és a szívünknek jól eső pozitív tartalmakat???

Kommentben hozzátette: „100 szónak is egy a vége, mi nagyon boldogok vagyunk továbbra is egymás oldalán, és alig várjuk, hogy a kislányunk születésével hivatalosan is egy család legyünk! A médiát meg zárjátok ki! Nem érdemlik meg a drága figyelmeteket!”

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#kulcsár edina#gwm#párkapcsolat#média#instagram

Címlapról ajánljuk