Bulvár

„A gyerekeim tudják, hogy az OnlyFansen vagyok, és nem bánják”

rtl.hurtl.hu

2023. február 17. 7:37

A háromgyerekes amerikai nő arra azonban igyekszik nem gondolni, hogy két fia barátai is az előfizetői között vannak. 

Allie Rae nagy karriert futott be a leginkább fizetős szexoldalként ismertté vált OnlyFans nevű oldalon, ahol már több magyar híresség is hatalmas összegeket keres. A háromgyerekes anyuka – aki korábban egy kórház sürgősségi osztályán dolgozott ápolónőként, amíg ki nem rúgták „mellékállása” miatt – a Daily Star brit bulvárlap cikke szerint multimilliomossá vált az OnlyFansen keresett pénznek köszönhetően, és a nagy siker miatt egy idő után már nem tehette meg, hogy eltitkolja fiai elől, hogy miből is van olyan sok pénzük.


Rae a lapnak elmondta, férjével együtt hozták meg a döntést, hogy el kell mondani két idősebb fiuknak. Barátaik ugyanis kezdtek 18 évesek lenni, és attól tartottak, csak idő kérdése, hogy valamelyikük rájöjjön, hogy mivel foglalkozik.

Nem akartuk, hogy valaki mástól tudják meg, vagy véletlenül rábukkanjanak az interneten.

Elmondása szerint egy vacsora közben mondták el a 20  és 18 éves fiúnak az igazságot, akik teljesen megértően és jól fogadták a hírt, és nem volt vele semmi bajuk, sőt, állítása szerint még büszkék is voltak. Az anyuka közölte, nem csinálnak belőle nagy ügyet, és nem változott meg a kapcsolatuk azóta, hogy tudják, mivel keres pénzt, és egyáltalán nem zavarja őket.


A legkissebb, 13 éves fia még nem tudja, anyukája egészen pontosan mivel foglalkozik, csak annyit, hogy modell, influenszer és TikTok-sztár.

Rae elmondta, hogy fiai barátai mind tudják, hogy mit csinál, és „valószínűleg előfizetők lehetnek”, de ezt soha nem éreztették vele, amikor személyesen találkoznak. A nő elmondta, hogy igyekezett mindannyiukat blokkolni a nyilvános közösségi oldalakon, de azt már nem tudja ellenőrizni, hogy az OnlyFansen kik fizetnek elő a csatornájára. A nő hozzátette:

Igyekszem nem gondolni erre.

Nyitókép: Instagram/theallierae

#Bulvár#OnlyFans#anyuka#gyerekek

Címlapról ajánljuk