Bulvár

Meghan Markle hazudott a felemelkedéséről, állítja nővére

rtl.hurtl.hu

2023. február 16. 9:22

Samantha Markle, Megan Markle féltestvére rágalmazási pert indított a hercegné ellen, mert szerinte rossz fényben tüntette fel a családjukat azért, hogy úgy tűnhessen, mint aki a semmiből építette fel az életét. A felperes ügyvédje szerint Meghan Markle olyan dolgokat állított a 2021-es Oprah Winfrey-nek adott interjújában, és  2020-as életrajzi könyvében is amik negatívan ábrázolják a családjukat – írja a Daily Mail.

A per tárgyalása online zajlott, ahol Samantha elmondta, hogy Meghan állításai „megaláztaták, megszégyenítették, és miattuk az egész világ utálja”. Szerinte míg Meghan azt hazudta, hogy ösztöndíjakat kapott a kiemelkedő tanulmányi eredményeiért, igazából az apjuk fizette az iskoláit.

Azért tagadja a vádakat, hogy nehogy lelepleződjön, hogy csak kitalálta ezt az egész szegénységből feltörős sztorit, ami baromság, és közben talán észre sem veszi, hogy milyen kárt okoz a testvérének. Talán nem is tűnik fel neki, hogy ez az egész egy ártatlan ember életét is veszélybe sodorja, mert hirtelen több száz életveszélyes fenyegetést kapott

– mondta Samantha ügyvédje, és hozzátette, hogy még egy zaklató is Samantha nyomába eredt.

Meghan Markle ügyvédje, aki rendszeresen képviseli a legnagyobb sztárokat, elutasította a vádakat azzal az indokkal, hogy a szólásszabadság mindenkit megillet, így Meghan Marklenek joga van a gyerekkori élményeit úgy elmesélni, ahogy ő megélte őket. Azt is kiemelte, hogy a hercegné életrajzi könyvét egy másik szerző írta,

így az abban elhangzó állításokért a floridai törvények alapján nem lehet a hercegnét beperelni. 

Továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy Samantha csupán azután vette fel a Markle vezetéknevet, hogy Meghan és Harry herceg járni kezdtek. Ezután opportunistának nevezte Samanthát, mivel szerinte amióta csak Meghan Markle közszereplővé vált, folyamatosan kitalált sztorikat adott el a médiának.

A rágalmazási ügyben még nem született döntés, a bíró az ítéletet írásos formában fogja közölni az érintettekkel.

Nyitókép: Daniel Leal-Olivas / WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#rágalmazási per#vád#nővér#hazugság

Címlapról ajánljuk