Bulvár

Megszületett Ryan Reynolds és Blake Lively negyedik gyermeke, megszállás alatt tartják őket a lesifotósok

rtl.hurtl.hu

2023. február 13. 13:21

Blake Lively azt írta, a paparazzók megijesztik őt és gyermekeit.

A rajongók Blake Lively Instagram-oldalán szúrták ki, hogy a színésznő és Ryan Reynolds negyedik gyereke megszületett, amit azóta a Page Six is megerősített. A sztárpár még 2010-ben ismerkedett meg egy forgatáson, és 2012-ben össze is házasodtak. 

A színésznő még szeptemberben lepett meg mindenkit, amikor a vörös szőnyegen pocakkal jelent meg:

 

A váratlan bejelentés után a pár háza környékét rengeteg lesifotós lepte el, hogy további képeket szerezzenek a várandós színésznőről és családjáról. Hogy lekoptassa őket, Blake terhes képeket posztolt az oldalára, és felhívta a figyelmet a fontosságára annak, hogy a gyerekek kikerülhessenek a média kereszttüzéből:

 

Itt egy pár terhes fotó rólam, hogy a házam előtt várakozó 11 lesifotós békén hagyjon. Megijesztetek engem és a gyerekeimet is. Köszönöm mindenkinek a sok szeretetet és tiszteletet, és hogy továbbra is kikövetitek az olyan oldalakat, ahol gyerekekről osztanak meg képeket. Nektek hatalmatok van felettük. És köszönöm azoknak az oldalaknak, akik tiszteletben tartják ezt

– írta a posztjához a színésznő. A bejegyzés alatt több kommentelő is megjegyezte, hogy sajnálják, hogy Blake-nek ilyen privát fotókat kell megosztania, csak hogy békén hagyják.

A színésznő most a férjével és az anyósával közös képet posztolt, amin már nincs meg a várandós pocakja:

 

Nyitókép: NDZ / Star Max / GC Images / Getty Images

#Bulvár#ryan reynolds#blake lively#gyerek#újszülött#instagram

Címlapról ajánljuk