Bulvár

Instagram háború: Luna beleállt VV Pirosba, VV Robi megvédte Pirost és beleállt Lunába

rtl.hurtl.hu

2023. február 13. 11:22

Vita alakult ki akörül, hogy ki hogyan próbál feljebb jutni.

Nagyon felbosszantotta Lunát, hogy VV Piros bejelentése, miszerint OnlyFans oldalt indít. Luna, a Love Island egykori szereplője, aki megcsalt barátnőként az Azahriah botrány által tett szert még nagyobb ismertségre, 24 órán át elérhető kérdezz-felelek Instagram sztorijában fejtette ki a véleményét a témáról. 

Volt olyan évad, ahol ahogy kiestek a versenyzők, már prostituáltnak álltak? Vagy én vagyok lemaradva, és az OF egy menő nagy dolog, amihez egy 6 napos visszaszámlálás kell? Komolyan, hogy lehet valaki ennyire ostoba? Hogy ezt osztja meg büszkén?

– tette fel a kérdést Luna, amikor a ValóVilágról kérdezték. „Helyettük szégyellem magam” – írta a sztoriban, ahol egy képernyőképet is megosztott VV Piros OnlyFans oldaláról, ami szerint lehetséges, hogy Ollári Robival, a VV 10 játékosával is posztolnak majd közös tartalmakat.

Robi erre szintén Instagram sztoriban reagált:

Dicséretre méltó az, amikor valaki olyan bírál, aki szintén ugyanazon a futószalagon jött le, mint sokan mások, akik reality szereplők, tehetségkutató és stb. helyeken megfordultak

– kezdte Robi, majd elmondta, hogy ő csak úgy ismerte Lunát, aki mindig „az aktuálisan népszerű, felkapott srácokkal van együtt”, majd elmondta, hogy szerinte a lány mások hátán akar felkapaszkodni.

VV Piros sem hagyta szó nélkül a dolgot, és Instagram sztorijában kiemelte, hogy igényes OnlyFans tartalmakat fog előállítani.

Luna erre is reagált, ismét egy 24 óráig elérhető Instagram sztoriban:

Pénzért mutogatni a nemiszervedet és a tested, és ezt ráadásul büszkén reklámozni is a követőid előtt, az gáz, de nyilván egyszerűbb, mint dolgozni. Az meg, hogy pluszban egy barátjával is számíthatunk közös tartalomra, az meg rohadt kellemetlen

– írta Luna, és azt is kikérte magának, hogy Robi azt mondta, hogy egy futószalagról jöttek.

Nem VV Piros az egyetlen, aki OnlyFans tartalomgyártásra adja a fejét. Összegyűjtöttük azokat a magyar sztárokat, akik szintén meztelen fotóikkal keresnek pénzt.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#vv piros#vv robi#luna#OnlyFans#instagram

Címlapról ajánljuk