Bulvár

Beszédes Instagram fiók: Meghan Fox és Machine Gun Kelly szakítottak?

rtl.hurtl.hu

2023. február 13. 12:27

A színésznő tette arról árulkodnak, hogy a megcsalásról szóló pletyka igaz lehet.

Megan Fox és Machine Gun Kelly 2020-ban jöttek össze, a kapcsolat sokáig tökéletesnek tűnt, a rockzenész meg is kérte Megan kezét. Az utóbbi időben azonban megszaporodtak az árulkodó jelek, hogy még sincs minden rendben a sztárpár kapcsolatában – írja a Page Six.

Egy pletyka kezdett el keringeni, miszerint a rocksztár megcsalta Foxot a zenekara női gitárosával. Egyikük sajtósa sem erősítette meg a hírt, azonban Fox rejtélyes üzeneteket osztott meg – azóta törölt – Instagram oldalán. 

Először is a színésznő törölte az összes közös képüket, majd ki is követte a vőlegényét. Ezzel egy időben bekövette Eminemet, aki MGK régi ellensége 2012 óta, amiért a rapper akkor még tinédzser lányát dögösnek nevezte. Ezután egy bejegyzéséhez Beyoncé egyik dalszövegét posztolta, ami az énekesnő férjének hűtlenségét taglalta: „Érezni a hazugságod ízét, ott van minden leheletedben.” A bejegyzésben az első képen a színésznő egy olyan poszter előtt állt, ami felhívja a figyelmet a kapcsolaton belüli erőszakra, és segítséget ajánl azoknak, akik nem tudnak kilépni egy kapcsolatból. A második és harmadik képen egy rejtélyes, szürke öltönyös férfival volt, majd az utolsó képen egy tűzben égő levél volt. Ezek után nem sokkal a színésznő inaktiválta, vagy törölte az Instagram fiókját.

A pár egy hete még boldogan pózolt a 65. Grammy díjátadó afterpartiján:

Beszédes Instagram fiók: Meghan Fox és Machine Gun Kelly szakíthattak?
Forrás: Vivien Killilea / Getty Images

Egyelőre sem Megan Fox, sem Machine Gun Kelly nem erősítették meg a szakítás tényét.

Nyitókép: Lester Cohen / Getty Images

#Bulvár#megan fox#machine gun kelly#szakítás#pletyka#instagram

Címlapról ajánljuk