Bulvár

Zámbó Krisztián beolvasott az apjáról fecsegő Delhusa Gjonnak: „Hazug vagy Delhusa!!!”

rtl.hurtl.hu

2023. február 10. 7:00

A Király fia tagadta, hogy apjának anyagi gondjai lettek volna utolsó éveiben, de azt állítja, hogy Delhusáról tud kínos dolgokat. 

Januárban Delhusa Gjon arról beszélt, hogy 2000 végén megállapodott Zámbó Jimmyvel, hogy a továbbiakban ő adja ki a Király lemezeit, és erre jelentős összegű előleget is fizetett a négy és fél oktávos hangterjedelmű énekesnek, aki ekkor szerinte már lejtmenetben volt. 

Pár nap múlva azonban Jimmy meghalt, Delhusa pedig nem látta viszont a pénzt.

Hazug vagy Delhusa!!! És tudod jól, hogy én tudom!!!

– maga Zámbó Krisztián reagált így Delhusa Gjon történetére egy Facebook-kommentben. Most pedig a Király fia részletesebben is kifejtette álláspontját Hajdú Péter YouTube-on futó Frizbi TV-jében.

A Bors szerint Zámbó Krisztián tagadta, hogy apjának nem ment volna jól az utolsó éveiben, és ezért pénzt kért volna Delhusától.

Könyörgöm, dupla sportcsarnok, telt ház! Gyémánt- és platinalemezek, másfél milliós eladás… Volt neki pénze!  Elég szép összegeket örököltem én is és a család is

– jelentette ki. Szerinte

aki ismeri Delhusát, az tudja, hogy nála sóherebb a világon nincs, és nem is volt.

Mint mondta, van olyan kellemetlen sztorija, amivel nagy bajba tudná keverni Delhusa Gjont, de megígérte, hogy megtartja magának. Ugyanakkor azt állította: előfordult, hogy Delhusa meghívta étterembe Zámbó Jimmyt és zenésztársát, Jankai Bélát, majd elment az asztaltól, és a Királynak kellett kifizetnie a számlát.

A Zámbó-Delhusa nézeteltérés ebben a januári Fókusz-riportban gyökerezik:

 

Nyitókép: RTL / Fókusz

#Bulvár#zámbó jimmy#zámbó krisztián#delhusa gjon

Címlapról ajánljuk