Bulvár

Mága Zoltán is Törökországban volt a földrengés idején

rtl.hurtl.hu

2023. február 9. 15:23

A hegedűművész néhány száz kilométerre tartózkodott az epicentrumtól.

Mága Zoltán Facebookon számolt be arról, hogy milyen érzés volt átélnie hétfő hajnalban a 7,8-as erősségű törökországi földrengést, a magyar zenész ugyanis éppen az országban volt, amikor a katasztrófa történt – vette észre a Blikk.

Szerencsésen hazaérkeztem Törökországból!

– kezdte posztját a hegedűművész.

Törökországban tartózkodtam épp a földrengés idején, a természeti katasztrófa epicentrumától néhány száz kilométernyire. A szomszédos szállodákban is érezni lehetett a földmozgást. Ma reggel szerencsésen hazaérkeztem, de még most is végtelenül szomorú vagyok a katasztrófa sújtotta területek képeit és a beszámolókat nézve.

– írta Mága, aki elkeseredést, gyászt és fájdalmat tapasztalt törökországi tartózkodása alatt, ezért egyértelmű volt számára, hogy támogatja a túlélőket és a segélycsapatokat.

„Úgy éreztem, hogy azonnal cselekednem kell, ezért eljuttattam támogatásomat a térségben dolgozó segélycsapatoknak és túlélőknek. Most minden imára, minden segítségre szükség van, hogy felkutathassák a romok alatt a túlélőket és ápolhassák a sérülteket. Legyünk szolidárisak a károsultakkal, a gyászoló embertársainkkal!”


Nyitókép: Facebook (Mága Zoltán)

#Bulvár#mága zoltán#földrengés#törökország

Címlapról ajánljuk