Bulvár

Kulcsár Edina születendő kislányának nevéről mesélt

rtl.hurtl.hu

2023. február 9. 8:23

Az influenszer G.w.M-mel közös gyermekének nevéről árult el részleteket, és azt is elmesélte, hogyan fogadta be őt szerelme családja.

Kulcsár Edina Instagram-történetben válaszolt követői kérdésére, akiket többek között az is foglalkoztatott, hogy G.w.M. családja hamar befogadta-e őt.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy azonnal! Már az első találkozásnál mindenki szimpatikus volt a másiknak. Náluk is olyan nagy a szeretet és az összetartás a családban, hogy szerintem ez volt a közös nevező, és talán ami ennél is fontosabb, hogy feltétel nélkül szeretjük Márkot (G.w.m-et). Egy anyának nincs nagyobb megnyugvás annál, amikor azt látja, hogy a gyermeke olyan személy mellett van, akivel önfeledten boldog

– válaszolta Edina a 24 óráig elérhető sztoriban.

Egy másik kérdezőt az érdekelt, hogy mi alapján választották ki hamarosan megszülető kislányuk nevét.

Hangzása a vezetéknévvel, csengése, jelentése, számmisztikai elemzés. Igazából minden oldalról szeretek megvizsgálni egy nevet, amit a gyermekemnek adok

– adta válaszul az egykori szépségkirálynő.

A kérdésmatrica alá pedig három betűt is beillesztett: A, B és C. A Reddit felhasználói közül azonban többen G betűnek látják a furcsa tipográfiájú C betűt, emiatt az Abigél névre gyanakodnak.


Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#kulcsár edina#baba#név#kislány#G.W.M.

Címlapról ajánljuk