Bulvár

Schobert Norbi: Az elmúlt 51 év annyi pörgést jelentett, mint másnak 100 év

rtl.hurtl.hu

2023. február 8. 16:00

A fitneszguru megmutatta a kedvenc fotóját Rubint Rékáról.

Az üzletember, fitneszguru az Instagram-oldalára töltötte fel egyik kedvenc fotóját kedveséről, Rubint Rékáról. A 21 évvel ezelőtti képen nemcsak a fiatalabb Rubint Réka a meglepő, hanem a hozzá írt szöveg is.

Schobert Norbinak ugyanis újra sikerült felborzolni a kedélyeket pár átgondolatlan kijelentésével. Bejegyzését egy, a nászutakra való visszaemlékezéssel kezdte:

„2002 szeptemberében csináltam az osztrák Alpokban, amikor az esküvőnk után szeptemberben felült mögém a motorra és elmentünk nászútra. Egy motor, két fiatal, egy hátizsák és némi készpénz.

Se smink, se haj, se semmi, csak az út és mi ketten. Ott aludtunk, ahol elfáradtunk. Voltak szakaszok, gleccserek, ahol a nyárból átmentünk a télbe, a havas útra.

Motorral, ketten, nyári gumival. Óvatosan, megúsztuk. Az élet ilyen” – írta bejegyzésében, majd elmondta, hogy számára mit tanított az élet.

Szerinte kár a múlton rágódni, mert egymilliárdért forintért sem tudsz egy másodpercre sem visszamenni. A holnapért pedig szintén kár aggódni, mert nem lehet tudni, hogy mi fog történni. „Ne felélj mindent, de örülj minden boldog pillanatnak és a rosszat is kezeld ma, a legjobb tudásod szerint.”

Ennyit tudok levonni az elmúlt 51 év tapasztalatomból, ami annyi pörgést jelentett, mint másnak 100 év alatt sem. Carpe diem!

Az utolsó mondatára akadtak ki leginkább a kommentelők, ugyanis szerintük a fitneszguru „már megint az élsportolók és üzletemberek elé helyezi magát” a „teljesen indokolatlan” egoizmusa miatt.

#Bulvár#schobert norbert#rubint réka#fotó

Címlapról ajánljuk