Bulvár

Kis Grófo: Úgy neveltek, hogy romaként roma párt kell választanom

rtl.hurtl.hu

2023. február 8. 9:54

Gyermekei esetében már a szívükre bízná ezt a döntést.

Kis Grófo a roma hagyományok szerint neveli a gyermekeit és nagyon büszke arra, hogy ilyen szerető családja van – mondta a Hot! magazinnak. Tündével, a feleségével három gyermekük van, Lacika, Armandó és Brilliána, de mint mondja, a kislánya születésekor tudta meg, hogy mi az a szerelem.

Évente 600 fellépésre is elutaztam, nem sok időm maradt a gyerekekre. Beláttam, hogy ez így nincs rendben, azóta a hétköznapokat teljes mértékben a családnak szentelem

– mesélte Grófo, aki a párválasztásról is mesélt. Ugyanis szerinte a roma kultúra arra inspirálja a nőket és férfiakat, hogy egy életre válasszanak párt. Mint mondja, számára ez egyszerű, ugyanis mindig megkapta azt a szeretetet feleségétől, ami miatt nem kellett máshol keresnie a boldogságot.

A házasságot illető roma hagyományok arra is kitérnek – és Kis Grófot is így nevelték –, hogy milyen hölgy után kell kutatnia egy roma fiúnak.

Úgy neveltek, hogy romaként roma párt kell választanom, azonban a gyermekeim esetében szeretném a szívükre bízni ezt a döntést

 – mesélte az énekes, aki progresszívebben látja gyermekei jövőjét.

Nyitókép: Facebook

#Bulvár#kis grófo#roma#interjú

Címlapról ajánljuk