Bulvár

Kiderült, min kaphatott össze Jennifer Lopez Ben Affleckkel a Grammy-n

rtl.hurtl.hu

2023. február 7. 9:56

Az énekesnő és színész férje feszültnek tűntek a díjátadón, ezért mindenki azt találgatta, miről beszélhettek a díjátadón.

Trevor Noah, a 2023-as Grammy díjátadó házigazdája úgy csinált az est egy pontján, mintha az anyukájával telefonálna – mindezt Jennifer Lopez és Ben Affleck mellett ülve, akik láthatóan épp összeszólalkoztak egymással. A feszült pillanat után mindenki találgatni kezdett, hogy mi történhetett a sztárpárral, Affleck ugyanis valamit odasúgott feleségének, amitől ő hátrahőkölt, majd szigorú tekintettel válaszolt neki valamit. Lopez ezután vette észre, hogy a kamera végig őket vette, majd kínosan mosolyogni kezdett.

A Daily Mail megbízott egy szakértőt, aki képes szájról olvasni, hogy fejtse meg a látottakat. A neve elhallgatását kérő személy szerint ez a párbeszéd zajlott le a házaspár között:

Jennifer Lopez: Állj! Nézz barátságosabban! Tűnj motiváltnak!

Ben Affleck: Talán.


A díjátadón ezt követően is több alkalommal mutatták Affleckéket. A felvételek alapján a Batman sztárja nem is tűnhetett volna kevésbé izgatottnak: mindegy volt, hogy valaki épp egy díjat vett át, vagy fellépett egy produkcióval, Ben úgy tűnt, mint aki sokkal szívesebben lenne valahol egészen máshol.


A színész viselkedése számos mémet megihletett: volt, aki szerint a színész az órát nézegette a falon, volt, aki magára ismert Affleck viselkedésében, amikor Zoom megbeszélésen kell részt vennie, de olyan is akadt, aki szívesen előfizetett volna egy élő streamre, ami végig csak Ben Affleckék asztalát mutatta volna.

Nyitókép: CBS Photo Archive / Getty Images

#Bulvár#ben affleck#jennifer lopez#grammy

Címlapról ajánljuk