Bulvár

Felrobbant az egyik implantátuma, ezért egyetlen hatalmas melle maradt az influencernek

rtl.hurtl.hu

2023. február 6. 5:55

Közel 36 milló forintnak megfelelő összeget költött eddig a külsejére.

Mary Sebastian Pickles Magdalene Instagram-fiókját nem kevesebb, mint 186 ezer felhasználó követi. A nő rengeteg kritikát kap az extrém külseje miatt, számtalan plasztikai beavatkozáson átesett már, átalakították a száját, az arcát és nem utolsósorban a mellét is. A szinte tetőtől talpig tetovált influencer nemrég egészen bizarr fotókat kezdett feltölteni, az újabb bejegyzéseiben úgy tűnik, hogy egyetlen melle maradt, vette észre a LADBible.


Az egyébként kanadai modell a szokatlan bejegyzésben elmondja, hogy az egyik implantátuma szó szerint kidurrant és ki kellett vetetnie. A nő azt ígérte a követőinek, hogy nem sokáig marad így, mindenképp vissza szeretne térni a régi, megszokott kinézetéhez.

A követőknek azt nem részletezte, hogy milyen körülmények között durrant ki az implantátum, de elmondása szerint egyáltalán nem volt fájdalmas, hogy az egyik melle leeresztett. Sok követő azt írta, hogy a lány teste így jelez, hogy nem bírja a rendszeres beavatkozásokat.

Mary, aki egyébként OnlyFans-oldalt is üzemeltet, jelenleg egy európai szállodában várja, hogy megműtsék. A nő saját bevallása szerint eddig közel 36 millió forintnak megfelelő összeget költött az átalakulására.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#influencer#mell#mellimplantátum#instagram#felrobbant

Címlapról ajánljuk