Bulvár

Lakatos Márk G.w.M-nek: Kamellek téged, úgyhogy ezért is fáj, amikor ennyire összevissza beszélsz

rtl.hurtl.hu

2023. február 4. 15:40

A stylist kissé kiakadt a rapper ósdi nézetein, amik szerint a nők nem ülnek a férfiak asztalához.

Kulcsár Edina párja, G.w.M. pénteken Hajdú Péter Frizbi című youtube-os műsorában egyebek mellett arról beszélt, hogy a roma tradíciók szerint a nők nem ülhetnek a férfiak asztalához:

Szerintem magától értetődő, hogy ha ott ül nyolc férfi az asztalnál, akkor nem fog az egyiknek a felesége beülni, ha például üzletről beszélnek. Ugyanúgy, ahogy egy férfi sem vesz fel magas sarkút

– fogalmazott Varga Márk.

Nem hagyta ezt szó nélkül a rapperrel előszerettel évődő Lakatos Márk, aki „ezt gondold végig újra!!!” felkiáltással TikTokján igyekezett felvilágosítani G.w.M -et arról, hogy mennyire ósdi nézeteket vall a nemek közti viszonyokról:

Drága G.w.M báttya, én tudod, hogy kamellek téged, úgyhogy ezért is fáj, amikor ennyire összevissza beszélsz

– kezdte „Elég a pöffeszkedő férfiakból, akik megmondják a tutit!” alcímű kirohanását Lakatos.

Először is, mi az, hogy nem ülhet le valaki a saját férje mellé egy asztalhoz? A nők miért ne ülhetnének egy asztalhoz a nagy, fontos, üzletelő, fú, de komoly férfiakkal? Miért, hát kik azok? Mondd meg őszintén, mennyivel több egy férfi, mennyivel többet tesz le egy asztalra, amihez odaül, mint az a nő, akinek ugyanannyi joga van 2023-ban ott enni és ott ülni?

– tette fel a felvilágosító célzatú költői kérdést a stylist, majd azzal folytatta, hogy rengeteg cigányasszony van Magyarországon is, akik egyedül nevelik gyerekeiket, mert ki tudja hol van a férjük, ők például miért ne ülhetnének le és üzletelhetnének egy asztalnál bárkivel.

A folytatásban Lakatos Márk kitért a magassarkú cipők kérdésére is.

Mi az, hogy egy férfi nem hordhat magas sarkú cipőt? Hát tele van Andalúzia olyan cigány férfiakkal, akik flamenco-táncosok és magas sarkúban tiperésznek. De ha épp egy piros tűsarkút van kedve valakinek fölvenni, attól még hidd el, hogy tud olyan okosakat mondani, hogy odafér azokhoz a nagyokos üzletelő férfiakhoz, akik nem engednek maguk mellé mást.

A stylist videóját az alábbiakban lehet teljes egészében megtekinteni:

#Bulvár#gwm#lakatos márk#G.W.M.#női egyenjogúság

Címlapról ajánljuk