Bulvár

Jegyet kellett volna venni a kisbabájuknak, ezért inkább otthagyták a reptéren

rtl.hurtl.hu

2023. február 1. 9:50

Választaniuk kellett a kisbaba és a repülőjegy ára között, döntöttek.

Egy Tel Avivból Brüsszelbe tartó járatra próbált meg felszállni egy pár a kisbabájával, azonban jegyet nem vettek a kicsinek, így inkább megpróbáltak nélküle felszállni – írja a LADbible. A pár valószínűleg azt a kiskaput próbálta meg kijátszani, hogy a legtöbb tömegközlekedési eszközön a kisbabák ingyen utazhatnak, azonban ez alól a repülők kivételt képeznek, ugyanis szinte mindenütt kötelező 14 napos kor felett jegyet venni a kisbabáknak is.

A belga útlevéllel rendelkező szülőket felszólították, hogy váltsanak jegyet a kicsinek, azonban erre nem voltak hajlandóak. A kisbabát babakocsiba tették, és bár egy ideig magukkal vitték, a beszálláshoz már a babakocsi nélkül érkeztek. A reptéri személyzet észrevette, hogy a pár ott akarta hagyni a kisbabájukat a reptéren, így értesítették a rendőrséget.

Sosem láttunk még ehhez hasonlót

– mondta a Ryanair menedzsere, de a szemtanúkat is sokkolták a látottak, vagyis hogy a pár egyszerűen csak ott hagyta a kisbabáját, hogy ne kelljen még egy jegyet kifizetniük.

Az izraeli reptéri hatóság szerint a pár késve érkezett, már a becsekkolás lezárása után, így gyorsan szerettek volna túljutni a biztonsági ellenőrzésen és felszállni a gépre.

Nyitókép: Orbon Alija / Getty Images

#Bulvár#kisbaba#repülőtér#jegy#pénz#elhagyás#utazás

Címlapról ajánljuk