Bulvár

Emily Ratajkowsky több pasival is randizgat, de a paparazzik folyton lebuktatják

rtl.hurtl.hu

2023. január 30. 12:25

A modell bevallotta, hogy semmi komolyat nem keres jelenleg, csak szeretné élvezni, hogy szingli és kedvére találkozgathat bárkivel. A lesifotósok azonban megnehezítik a mindennapjait.

Emily Ratajkowski tavaly szeptemberben jelentette be, hogy négy év házasság után külön utakon folytatják gyermeke apjával, Sebastian Bear-McClarddal. A botrányos válást követően – exférje állítólag megcsalta a népszerű modellt – másról sem szólnak a bulvármagazinom, mint Ratajkowski lehetséges pasijairól.

A paparazziknak köszönhetően pedig az egész világ végigkövethette, hogy éppen kire vetette ki a hálóját a modell. Először DJ Orazio Rispóval kapták le csókolózás közben, majd Brad Pitt oldalán látták, akivel meghitten vacsoráztak egy étteremben. Alig hesegette el a Pitt-pletykákat, máris jött a következő: Pete Davidson mellett fotózták le többször is – aki korábban Kim Kardashian pasija volt. A sornak pedig még mindig nincs vége, hiszen ezek után Jack Geere-rel csókolózott, nemrég pedig Eric Andréval tapadtak egymásra a Kajmán-szigeteken.

A listát olvasva egy valamiben tényleg nem hazudott a modell: minden percét kiélvezi annak, hogy újra egyedül van. Azonban egy híresség életében nem annyira egyszerű diszkréten találkozgatni másokkal:

Nagyon fura, hogy figyelnek.

– mesélte a podcastben.

Teljes az életem, amitől a randizás nagyon érdekes és szórakoztató, mert az élményért csinálom, nem pedig azért, hogy megtaláljam a következő pasimat. Csak jól érzem magam.

Azt viszont bevallotta, hogy nehéz újra nyitni, hiszen a paparazzik megnehezítik az életét.

Voltam randikon, ahol egy kép sem készült. De voltak olyan alkalmak is, amikor konkrétan akkor találkoztunk először, két órát töltöttünk együtt és máris képek voltak rólunk az interneten.

Ráadásul a fotók még inkább komplikálják a dolgokat, ha valaki nem csak egyetlen emberrel randizik.

Ha elmegyek egy randira, mindenki tudja. Szóval a többi sráccal, akikkel találkozgatok, még bonyolultabb… mert úgy vannak vele, hogy előző este nem válaszoltam egy üzenetükre sem, majd meglátják, hogy mással vacsoráztam. Ez gáz.

A képeknek köszönhetően több lehetséges románca is idő előtt véget ért.

Nyitókép: Valentina Frugiuele / Getty Images

#Bulvár#emily ratajkowski#paparazzi#lesifotó#brad pitt#pete davidson

Címlapról ajánljuk