Bulvár

Taylor Swift az exének üzenhetett, felrobbant a Twitter az énekesnő posztjától

rtl.hurtl.hu

2023. január 27. 13:35

John Mayer tweetje után nem sokkal Taylor Swift is posztolt. A rajongók szerint ez nem lehet véletlen egybeesés.

John Mayer Twitteren osztotta meg, hogy 2023-ban turnéra indul a rajongók nagy örömére. A Solo Tour 2023 során régi és új slágerek is felcsendülnek majd, ráadásul az énekes eddig még sohasem hallott dalokat is előad a közönségének.

Remélem, hogy találkozunk…

– olvasható az énekes reggel 7 óra 50 perckor publikált tweetjében.


John Mayer korábbi barátnője, Taylor Swift kevesebb mint egy órával később jelentette be Lavender Haze című vadonatúj klipjének premierjét – szintén Twitteren – az alábbi körítéssel:

Találkozunk éjfélkor...

…a Lavender Haze videóklip premierjén.

Az énekesnő rajongói azonnal elkezdtek spekulálni az időzítés miatt. Egyikük szerint nem lehet véletlen, hogy Mayer pont január 26-án posztolt, hisz 26-nak a fele 13, ami köztudottan Taylor kedvenc száma, ráaádásul a kettejük közti korkülönbség is pont 13 év – írta meg a Cosmpolitan.


Természetesen azonnal beindult a mémgyár is, és viccesebbnél viccesebb képek árasztották el a Twittert, miszerint Taylor Swift visszavágott egykori szerelmének.

Ezen a mémen például egy John Mayer turnéját elsöprő tehervonat látható, ami Taylor Swift videóklipjét jelképezi.


Taylor Swift és John Mayer 2009-ben ismerkedtek meg egymással a Twitteren keresztül. Az akkor mindössze 19 éves énekesnőt a tőle jóval idősebb énekes kereste fel, hogy készítsenek egy közös dalt. Ezután többször fel is léptek együtt, kapcsolatuk pedig 2009 decemberében vált hivatalossá, 2010 februárjában azonban már a szakításukról cikkeztek. Ezután született meg az énekesnő Dear John című dala, ami egyértelműen kettejük kapcsolatáról szól.

A Lavender Haze című dalt és a hozzá tartozó klipet itt lehet meghallgatni és megnézni:


Nyitókép: Kevin Mazur / Getty Images

#Bulvár#taylor swift#john mayer#twitter#videóklip#turné

Címlapról ajánljuk